Erikoispuhdistukset

Euran urakointipalvelun toimintaan kuuluu monenlainen erikoispuhdistus, käytössämme onkin monenlaista tekniikkaa ja osaamista. Tilojen ja laitteiden jaksottaiselle tehopuhdistuksilla on suuri merkitys esimerkiksi siihen että päivittäisellä puhdistuksella on edellytykset toimia. Tilojen ja niiden rakenteiden puhtaudella varmistetaan lattiatasolla olevien tuotantolaitteiden sekä tuotteiden puhtaus ja hygienia. Yleisellä puhtaudella myös luodaan edellytykset tilassa työskentelevien ihmisten viihtyvyyteen ja turvallisuuteen. Puhtailla ja hoidetuilla tiloilla luot hyvän ensivaikutuksen, joka monesti nousee ratkaisevaan asemaan kun asiakkaasi valitsevat omia toimijoitaan ja yhteistyökumppaneita.

Kutsu meidät paikalle ja anna meidän arvioida kohteeseen tarvittavat menetelmät ja toimenpiteet. Saat meiltä neuvot ja niksit myös siitä miten kohde pysyy jatkossa puhtaampana.

Kuivajääpuhallus

Mikä on Hiilihappojää?
Hiilihappojää on hiilidioksidia kiinteässä muodossa. Kuivajään lämpötila on -79°C. Kuivajää on hajuton, myrkytön ja palamaton. Hiilidioksidi on luonnollinen osa ilmakehää.
Mitä on kuivajääpuhallus?
Kuivajääpuhallus on vallankumouksellinen puhallusmenetelmä jossa kuivajää pelletit korvaavat perinteiset puhallusmateriaalit, kuten hiekan, veden, lasin tai muovin. Kuivajääpuhalluksesta ei jää toissijaista jätettä kuten perinteisistä puhallusmenetelmistä. Jääpuhalluksessa irtoaa vain pinnoilla ollut jäte/lika joka on yleensä helppo lakaista tai imuroida pois. Prosessi on kuiva, ei sähköä johtava ja siitä johtuen menetelmä on sopiva, kun puhdistetaan sähkökomponentteja tai sähkömoottoreita.

Lue lisää kuivajääpuhdistuksesta »

Soodapuhallus

Soodapuhallus – mitä se on?
Soodapuhallus on hienovarainen ja tehokas pintakäsittelymenetelmä, jonka avulla puhdistettavasta kappaleesta voidaan poistaa mm. likaa, rasvaa, maalia sekä vanhoja suojauspinnoitteita itse kappaleen pintaa vahingoittamatta.

Lue lisää soodapuhalluksesta »

Ota yhteyttä ja kysy lisää erikoispuhdistuksista
Tero Halme / Projektipäällikkö
puh. 040 740 6989
email: tero.halme(at)eup.fi

Kuivajääpuhallus
jaapuhallus02

Soodapuhallus
soodapuhallus01