top of page

ELINTARVIKEHYGIENIA

Elintarvikehygienia eli prosessilaitteiden ja tuotantotilojen matalapainepuhdistus on Eup Puhdistuspalvelun erikoisosaamista. Tarjoamme elintarvikehygienian palveluitamme sekä suurille että pienille elintarvikevalmistajille. Huolehdimme, että tuotantotilat ovat puhtaat ja hygieeniset ruoan tuottamiseen.

IMG_9645_edited.png
Industrial Building
Elintarvikehygienia vaatii vastuullisen toimijan

Autamme asiakkaitamme saavuttamaan vaaditun puhtaus- ja hygieniatason laadukkaasti, vastuullisesti, luotettavasti ja nopeasti.

PUHTAUSALAN PERHEYRITYS VUODESTA 2002
LAATU - NOPEUS - VASTUULLISUUS - LUOTETTAVUUS
" Matala organisaatiorakenne, jossa asiantuntijuus ja osaaminen korostuvat
ja asioihin pystytään reagoimaan nopeasti
"
Suomen johtavat elintarviketuottajat ovat valinneet palveluntuottajaksi Eup Puhdistuspalvelun.

Elintarvikealan johtavat suomalaiset tuottajat luottavat EUP Puhdistuspalveluun. Meille laatu, nopeus ja vastuullisuus ovat toimintatapoja, joista emme tingi. Tämä toimintamalli näkyy kaikessa toiminnassamme. Yrityksemme ja työntekijämme ymmärtävät, että kehittyäkseen meidän on mukauduttava sekä hyväksyttävä toimintaympäristön muutokset ja tulevaisuuden vaatimukset.

Food Photography
Scientist
Sanitizing Products
Elintarvikehygienia – lait, standardit ja säännökset.

Tuotantotilojen hygienialla ja puhtaudella on suuri merkitys ruuanvalmistusprosessissa. Elintarvikehygienia on tarkkaan valvottua monen eri tahon toimesta ja sitä säätelevät lait, standardit ja säännökset.

 

Meillä on hyvin laaja ammattitaito ja pitkä kokemus elintarvikehygieniasta. Palvelemme asiakasta kokonaisvaltaisesti ja luotettavasti – asiakas voi keskittyä täysillä omaan toimintaansa. Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa prosessilaitteiden ja tuotantotilojen puhdistusohjelmat, joita teemme elintarvikkeiden valmistukseen kohdistuvilla laatukriteereillä.

Panostamme laatuun.

Kaikessa toiminnassamme korostuu laatu. Haluamme täyttää asiakkaiden tarpeet ja vaatimukset moitteettomasti. Tärkeimpiä laatuperiaatteitamme elintarviketeollisuuden siivouksessa ovat luotettavuus, vastuullisuus sekä reagointinopeus.

 

Tavoitteemme on parantaa jatkuvasti tuotteitamme, palvelujamme sekä toimintaamme. Huolehdimme henkilöstömme osaamisesta, hyvinvoinnista ja riittävistä resursseista.

Olemme erittäin sitoutuneita kehittämään palvelujemme sekä toimintamme laatua. Asetamme itsellemme laatutavoitteita ja seuraamme niiden toteutumista. Tavoitteiden mittaus tapahtuu monella eri mittarilla ja kerran vuodessa toteutamme johdon katselmuksen.

Scientist Using Microscope
ISO_9001_COL-FI_edited.png
Elintarviketeollisuuden siivous ja elintarvikehygienia toteutetaan ympäristöystävällisesti.
Foggy Forest
Työturvallisuus.

Elintarvikehygienia toteutetaan aina asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden pohjalta tavalla, jolla ympäristönkuormitus ja ympäristöhaitat saadaan minimoitua. Otamme ympäristöasiat huomioon kaikessa toiminnassamme. Tunnistamme ympäristöön vaikuttavat seikat ja niiden ympäristövaikutukset. Huomioimme ympäristönäkökohdat ISO 14001 -standardin mukaisesti.

Työntekijöidemme työturvallisuus, työsuojelu ja työterveys ovat meille tärkeitä arvoja, joita olemme sitoutuneet kehittämään. Asetamme tavoitteita ja ohjelmia, joiden toteutumista seuraamme.

 

Huolehdimme työntekijöidemme perusteellisesta perehdyttämisestä ja koulutuksesta. Arvioimme työn riskit, ja teemme yhteistyössä työterveyden kanssa ennaltaehkäisevää työtä, jolla parannamme työntekijöidemme työhyvinvointia. Huolehdimme meitä koskevista viranomais- ja lainsäädäntövelvoitteista.

Engineer Looking At Blueprint

"Eup:in sähköisestä 
toimintaympäristöstä löytyy kaikki ajantasainen tieto, nopesti ja missä vaan."

Liha-alan Laatupäällikkö

"Meidän tuotanto on jatkuvasti elävä ja muuttuva, ikinä ei ole tarvinnut murehtia että puhdistuspalvelu ei pystyisi mukautumaan."

Tuotannon työnjohtaja

"Eup oli kolmas yritys ketä tuli puhdistamaan kohdettamme, homma hoitui ja säästyimme uuden linjaston hankinnalta."

Metalliyrityksen Toimitusjohtaja

"On ilo tulla töihin kun toimistomme ja tilamme ovat puhtaat, loistavaa palvelua."

HR päällikkö

eup_puhdistuspalvelut_oy_logo.jpg
Vastuullinen elintarvikehygienian erityisosaaja

Eup Puhdistuspalvelu Oy on laadukas ja luotettava elintarvikehygienian erikoisosaaja, joka suorittaa elintarviketeollisuuden puhdistukset aina tarkasti ja vastuullisesti. Noudatamme huolellisesti omaa toimintamalliamme, johon koko henkilöstömme on sitoutunut.

Olemme avoimia asiakasta kohtaan ja teemme asiakkaidemme kanssa tiiviisti yhteistyötä. Haluamme kehittää omia palvelujamme ja toimintojamme, kuten myös asiakkaan prosesseja. Keskustelemme asiakkaidemme kanssa, saatte meiltä ajatuksia ja ideoita, kun näemme mahdollisen kehityskohteen. Erityisosaamiseemme kuuluvat myös mm. soodapuhallus ja kuivajääpuhdistus.

Ota yhteyttä elintarvikehygienian ammattilaiseen

Kysy lisää elintarvikehygieniasta, elintarviketeollisuuden siivouksista,
prosessilaitteiden ja tuotantotilojen matalapainepuhdistuksesta.

Rami Salminen

Puh. 040 539 2644

email. rami.salminen@eup.fi

Workspace
bottom of page