Säkylä saanut uuden palvelupäällikön - Lotta Rajala

Päivitetty: 2. toukok.

Lotta Rajala on aloittanut Lokakuussa 2021 palvelupäällikön tehtävissä Säkylän toimipisteessä. Säkylän kohde alkoi uudelleen 2021 alussa ja sen startin on hoitanut Tero Halme.


Ensimmäinen vuosi uudessa kohteessa

Vuosi on mennyt nopeasti ja alkuvaikeuksien jälkeen olemme saaneet toimintamme vakiintumaan, vaikka vielä tehtävää onkin. Jatkuva resurssipula sekä koronatilanne ovat olleet haastavia uuden kohteen alulle mutta olemme kuitenkin mielestämme saavuttanut asiakasodotukset, esimerkiksi Syksyllä olevasta BRC auditoinnista puhdistuspalvelu suoriutui mallikkaasti. " Tero Halme/ Eup"


Säkylä täynnä ammattitaitoa

Aloitin EUP:lla Lokakuussa 2021 tutustumalla toimintaan ja henkilökuntaa sekä asiakkaan toimintamalliin, on ollut ilo huomata kuinka rautaisia ammattilaisia elintarvikealalta löytyy omilta kotikulmilta. Säkylässä tehdään hyvää ja turvallista ruokaa ja on ilo olla tässä prosessissa mukana. Suunnitelmat vuodeksi 2022 on valmiina jolla varmasti saadaan toimintaa vakiintumaan, joten toivottavasti maailmantilanne helpottaa ja pääsemme vielä enemmän kehittämään toimintaa normaalin arjen keskellä. Vielä tässä on paljon opittavaa mutta onneksi asiakas, henkilökunta ja tuki EUP:lta on jatkuvaa, joten hommat hoituu ja saa itse oppia uuttaa päivittäin.

"Lotta Rajala/EUP"


Lotta päässyt hienosti toimintaan mukaan

Lotta osallistuu myös EUP:n sisäisiin asioihin sekä on osa johtoryhmää, toimintamme tarvitsee olla yhtenäistä ja vahvuutemme on että, päätöksiä tehdään yhdessä ja pystymme ratkomaan ongelmia nopeasti. Toivotan Lotan tervetulleeksi EUP puhdistuspalvelut Oy:n "Rami Salminen / Palvelujohtaja"


#uusiduuni #EUP #Säkylä
92 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki