Eup Puhdistuspalvelut Oy - Vuoden 2021 kasvuyritys

Päivitetty: 28. huhtik.

Eupin Toimitusjohtaja Pasi Muuvila pitää tunnistusta merkittävänä osoituksena siitä että koko eupin väki on puhaltanut yhteen hiileen ja vaikeinakin aikoina on saatu kehitystä aikaiseksi.Yritys joutuu jatkuvasti sopeutumaan toimintaympäristöönsä.

Toimimme sellaisella alalla että meidän yrityksenä tarvitsee olla kokoajan hereillä missä meidän asiakkaan tarpeet ja vaatimukset ovat, tässä eup on ollut suunnan näyttäjä jopa isommille alan toimijoille. Yrityksen kasvaessa joudumme tarkkaan harkitsemaan liikkeitämme jotta saamme pidettyä toimintamallimme tahtotilamme tapaisena.


Panostus tulevaisuuteen sekä henkilökuntaan

Tulemme jatkossa panostamaan vahvasti kasvuun, kehitykseen sekä henkilöstömme hyvinvointiin. Valtakunnallinen resurssipula vaikeuttaa meidän niin kuin asiakkaidemme toimintaa joten meidän on yrityksenä reagoitava tilanteeseen jatkossa paremmin.


Kiitos kuuluu koko Eupin porukalle ja asiakkaille

Pasi haluaa kiittää koko henkilökuntaa ja kaikkia asiakkaita tästä tunnistuksesta, ilman henkilökuntamme tärkeää työpanosta sekä hyvää yhteistyötä asiakkaidemme kanssa tälläiset tunnustukset jäisi tulematta, Kiitos "Pasi Muuvila/Eup"


#Yritysblogi #eup #Kiitos

48 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki