VOIMIA PATA AVAJAISET

Saimme osallistua Pirkanmaan Voimian avajaisiin 25.5.2022 Tampereen Lahdesjärvellä, Eupia edustamassa oli myynti-ja kehityspäällikkö Tero Halme ja palveluesimies Hannu Fröjd. On mahtavaa olla mukana Suomen nykyaikaisemman tuotantokeittiön aloitusmetreillä, jossa suomalainen innovaatio on huipussaan. Jatkossa keskitetystä tuotantokeittiöstä saadaan 33 000 ateriaa tamperelaisiin päiväkoteihin, kouluihin ja oppilaitoksiin.PUHEITA JA HYVÄÄ RUOKAA

Tilaisuuden avasi Voimian toimitusjohtaja Esa Sairanen, joka kiitti kaikkia projektissa mukana olleita sekä kertoi uudesta tuotantokeittiöstä juhlavieraille. Tampereen pormestari Anna-Kaisa Ikonen toi tilaisuuteen kaupungin terveiset ja kertoi kuinka tärkeä osa kouluruokailu on suomalaista yhteiskuntaa. Avajaisnauhan sijaan juhlateltan kattoon nostettiin Voimian padan pelipaita jossa numero 22, joka mielestämme sopi hienosti tilaisuuteen ja on kovin ajankohtainen kun Tappara voitti suomenmestaruuden tänä vuonna ja vielä Tampereella pelattu maailmanmestaruus ottelu päättyi upeaan mestaruusjuhlaan. Tarjolla oli herkullista ruokaa jonka Matti Kuusi / keittiöpäällikkö oli yhdessä henkilökunnan kanssa valmistanut, ruoka tuntui maistuvan juhlaväelle ja Hannun ja Teron mukaan se oli todella herkullista.


TEHDASKIERROKSET JA KATSE TULEVAISUUTEEN

Juhlavieraille oli järjestetty opastettu tehdaskierros missä hieman esiteltiin uuden tuotantokeittiön tiloja, Terolle ja Hannulle tehtaan tilat olivat jo tulleet tutuiksi rakennusvaiheen tehdaskierrosten osalta, joten vaihdoimme Voimian Padan Tuotantopäällikön Sanna Penttilän kanssa muutaman sanan ja onnittelimme uudesta tehtaasta. Nyt kun tehtaan testijakso käynnistyy ja pääsemme tositoimiin tarvitaan hyvää yhteistyötä jotta kaikki asiat tuotantokeittiössä saadaan toimimaan tarkoituksen mukaan, joten Eupin pojat Hannu ja Tero jo odottaakin kunnes päästään tositoimiin.

#pirkanmaanvoimia #olkoonvoimiakanssasi #eup_puhdistuspalvelut #tampere

191 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki